Στόχοι σκοπού

Στην προηγούμενη καρτέλα είδαμε πληροφορίες για τους υποστηρικτές της οργάνωσης στην YouBeHero.

Στην καρτέλη Στόχοι μπορείτε να αναρτάτε μέχρι 3 ενεργούς στόχους ταυτοχρόνως. Οι στόχοι αυτοί είναι ορατοί στους επισκέπτες της σελίδας και στους υποστηρικτές σας.

Ο λόγος που υπάρχουν είναι για να δίνουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα σε όλους για το πως πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι δωρεές τους, να γνωρίσουν ποικίλες δράσεις της οργάνωσης αλλά και να νιώσουν μέρος της λύσης του προβλήματος!

Μόλις ολοκληρωθεί ένας στόχος, ενημερώνονται με e-mail όλοι όσοι βοήθησαν στην επίτευξη του!

Μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε έναν στόχο ή να προσθέσετε καινούριο!

Συνήθως οι αρχικοί στόχοι δεν ξεπερνούν τα 100€ έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο και γρήγορο να επιτευχθούν. Ωστόσο αυτό εξαρτάται απόλυτα από τον αριθμό των υποστηρικτών και το σύνολο των αγορών που πραγματοποιούν.

Παραδείγματος χάριν, αν σας υποστηρίζουν 100 άτομα που κάνουν τα μηνιαία ψώνια τους (~200€) από τα συνεργαζόμενα supermarket, θα συγκεντρώνουν για την οργάνωση σου περίπου 350€ τον μήνα μόνο από αυτήν την αγορά!

Αν γνωρίσουν την πλατφόρμα μας 50 άτομα για να σας στηρίζουν με τις μηνιαίες αγορές για τα κατοικίδια τους αξίας π.χ. 40€ τότε θα ενισχύεται η οργάνωση σας με περίπου 100€ μηναίως!

Συμπερασματικά, οι στόχοι της οργάνωσης καλό θα είναι να συμβαδίζουν με την δυναμική των υποστηρικτών μας και να προσαρμόζονται αναλόγως! Οι συχνές αναρτήσεις στα social media είναι «κλειδί» στην προσπάθεια αυτή!

Η επόμενη καρτέλα που έχουμε στο διαχειριστικό είναι για τα νέα & τις ενημερώσεις της οργάνωσης μας.

Was this article helpful?

Related Articles