Ξεκινώντας στην YouBeHero

Μια μικρή περιήγηση στο διαχειριστικό περιβάλλον της οργάνωσης σου

Καλώς ήρθατε!

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και ελπίζουμε να έχουμε μια άψογη συνεργασία. Από την μεριά μας, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να στηρίξουμε την οργάνωσή σας. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα!

Oι παρακάτω οδηγίες εξηγούν εύκολα και γρήγορα το διαχειριστικό κομμάτι της οργάνωσης σας στην YouBeHero. Αν κάτι δεν είναι ξεκάθαρο, αν χρειαστείτε περαιτέρω βοήθεια ή έχετε να προτείνετε κάτι μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Άλλωστε πλέον είμαστε συνοδοιπόροι! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Αρχικά, κάνοντας είσοδο στην YouBeHero και πατώντας στο εικονίδιο εμφανίζεται το μενού της οργάνωσης μας.

NonProfit Admin home

Εδώ έχουμε την αρχική σελίδα του διαχειριστικού όπου βλέπουμε μια σφαιρική εικόνα της πορείας της οργάνωσης στην YouBeHero!

Admin
Με μια γρήγορη ματιά βλέπετε τι συμβαίνει με τα του σκοπού σας σε σχέση με δωρεές και υποστηρικτές!
  • Υποστηρικτές: Οι χρήστες που έχουν επιλέξει να πηγαίνουν στην οργάνωση σας οι δωρεές που προκύπτουν από τις αγορές τους!
  • Επόμενη κατάθεση: Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί και θα κατατεθεί όταν ολοκληρωθεί ο σκοπός που έχετε θέσει ή νωρίτερα εφόσον το επιλέξετε.

  • Συνολικές Δωρεές: Το συνολικό ποσό που έχει συγκεντρώσει η οργάνωση σας.

  • Αριθμός Δωρεών: Το πλήθος των αγορών με το οποίο έχει συγκεντρωθεί το συνολικό ποσό των δωρεών.

Συνεχίζοντας, υπάρχουν 2 γραφήματα για την μηνιαία πορεία του αριθμού των υποστηρικτών και των δωρεών.

Πιο κάτω έχουμε ένα ημερολόγιο που περιέχει τις μεγαλύτερες γιορτές, αργίες καθώς και παγκόσμιες ημέρες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για στοχευμένα post στα social media, να επικοινωνήσετε με τους υποστηρικτές της οργάνωσης σας ή και να προωθήσετε δράσεις της οργάνωσης.

Ακριβώς επειδή οι επαναλαμβανόμενες δωρεές είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας βρίσκουμε παρακάτω τρόπους διαμοιρασμού της δημόσιας σελίδας της οργάνωσης σας σε Facebook, Twitter και μέσω e-mail.

Όσοι περισσότεροι υποστηρικτές, τόσες περισσότερες δωρεές.

Η επόμενη καρτέλα που έχουμε στο διαχειριστικό είναι για τις Δωρεές

Was this article helpful?

Related Articles