Ξεκινώντας στο YouBeHero

Μια μικρή περιήγηση στο διαχειριστικό περιβάλλον της οργάνωσης σου

Καλώς ήρθες!

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνεις και ελπίζουμε να έχουμε μια άψογη συνεργασία. Από την μεριά μας, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να στηρίξουμε την οργάνωσή σου. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα!

Oι παρακάτω οδηγίες εξηγούν εύκολα και γρήγορα το διαχειριστικό κομμάτι της οργάνωσης σου στο YouBeHero. Αν κάτι δεν είναι ξεκάθαρο, αν χρειαστείς περαιτέρω βοήθεια ή έχεις να προτείνεις κάτι μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Άλλωστε πλέον είμαστε συνοδοιπόροι! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Αρχικά, κάνοντας είσοδο στο YouBeHero και πατώντας στο εικονίδιο εμφανίζεται το μενού της οργάνωσης μας.

NonProfit Admin home

Εδώ έχουμε την αρχική σελίδα του διαχειριστικού όπου βλέπουμε μια σφαιρική εικόνα της πορείας της οργάνωσης στο YouBeHero!

Admin
Με μια γρήγορη ματιά βλέπεις τι συμβαίνει με τα του σκοπού σου σε σχέση με δωρεές και υποστηρικτές!
  • Υποστηρικτές: Οι χρήστες που έχουν επιλέξει να πηγαίνουν στην οργάνωση σου οι δωρεές που προκύπτουν από τις αγορές τους!
  • Επόμενη κατάθεση: Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί και θα κατατεθεί όταν ολοκληρωθεί ο σκοπός που έχεις θέσει ή νωρίτερα εφόσον το επιλέξεις.

  • Συνολικές Δωρεές: Το συνολικό ποσό που έχει συγκεντρώσει η οργάνωση σου.

  • Αριθμός Δωρεών: Το πλήθος των αγορών με το οποίο έχει συγκεντρωθεί το συνολικό ποσό των δωρεών.

Συνεχίζοντας, υπάρχουν 2 γραφήματα για την μηνιαία πορεία του αριθμού των υποστηρικτών και των δωρεών.

Πιο κάτω έχουμε ένα ημερολόγιο που περιέχει τις μεγαλύτερες γιορτές, αργίες καθώς και παγκόσμιες ημέρες. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για στοχευμένα post στα social media, να επικοινωνήσεις με τους υποστηρικτές της οργάνωσης σου ή και να προωθήσεις δράσεις της οργάνωσης.

Ακριβώς επειδή οι επαναλαμβανόμενες δωρεές είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας βρίσκουμε παρακάτω τρόπους διαμοιρασμού της δημόσιας σελίδας της οργάνωσης σου σε Facebook, Twitter και μέσω e-mail.

Όσοι περισσότεροι υποστηρικτές, τόσες περισσότερες δωρεές.

Η επόμενη καρτέλα που έχουμε στο διαχειριστικό είναι για τις Δωρεές

Was this article helpful?

Related Articles