Εγκατάσταση του Widget

First things first: τι είναι το Widget;

Σίγουρα έχετε πάει σε κάποια ιστοσελίδα που να περιέχει το Widget του Facebook μέσα. Επί της ουσίας ένα κουτί που περιέχει κάποιες πληροφορίες από την σελίδα που έχει κάποιος στο Facebook μαζεμένες σε ένα κεντρικό σημείο.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο κουτί αυτό εμφανίζεται ο αριθμός των likes (ή και followers), οι κεντρικές εικόνες της σελίδας, τα posts του χρήστη και τέλος ένα κουμπί για να κάνει κάποιος απευθείας Like 👍 ή Follow.

Το Widget του Facebook είναι από τα πιο γνωστά σε όλο το internet

Ο λόγος που υπάρχει αυτό το Widget είναι απλός: αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να κρατάμε επαφή με τους φίλους ή υποστηρικτές μας που έρχονται από κάθε γωνιά του internet και δεν θέλουμε να τους αφήσουμε να φύγουν χωρίς ένα μικρό interaction.

Το Widget της οργάνωσης στην YouBeHero

Παρομοίως με του Facebook και στο δικό μας Widget εμφανίζονται χρήσιμες πληροφορίες για την καμπάνια της οργάνωσης:

α) ο αριθμός των υποστηρικτών στο YouBeHero,
β) οι δωρεές που έχουν συλλεχθεί μέχρι σήμερα (μέσω της YouBeHero),
γ) ο τρέχων στόχος και
δ) ένα κουμπί που οδηγεί τον χρήστη στη σελίδα εγγραφής στην YouBeHero με προεπιλεγμένη την οργάνωση σας

Ο σκοπός του είναι ξεκάθαρος: να ενημερώνει και να προσκαλεί τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να συμβάλλουν ενεργά στην επίτευξη του στόχου σας.

Πάτησε πάνω στην εικόνα για να δεις την live έκδοση του widget στη σελίδα της Ζ.Ε.Η.

Το Widget της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης μέσα στην σελίδα τους. Πάτησε εδώ για να το δεις live.

Εγκατάσταση

Ο τρόπος για να το εγκαταστήσετε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης απαιτεί λίγα μόνο λεπτά.

Δώστε στον developer σας την ακόλουθη γραμμή κώδικα αντικαθιστώντας το σημείο που λέει «URL-ORGANOSIS» με την δική σας διεύθυνση στο YouBeHero και θα παίξει άμεσα.

<iframe src="https://www.youbehero.com/gr/cause/URL-ORGANOSIS/widget" scrolling="no" width="300" height="450" frameborder="0"></iframe>

Live παραδείγματα του Widget

  • https://www.zeil.gr/ – Στην σελίδα της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης στο sidebar στα δεξιά!

Τέλος, για να δείτε το δικό σας Widget χωρίς εγκατάσταση, απλώς προσθέστε την λέξη widget ακριβώς στο τέλος της διεύθυνσής σας με μια κάθετο.

Αν για παράδειγμα η διεύθυνσή σας είναι: https://www.youbehero.com/gr/cause/pnoi-agapis για να δείτε το Widget κάνετε την https://www.youbehero.com/gr/cause/pnoi-agapis/widget/

Για οποιαδήποτε βοήθεια στην εγκατάσταση, επικοινωνήστε (είτε εσείς, είτε ο/η developer σας) απευθείας μαζί στο [email protected] και θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε.

Δείτε πως γίνεται η εγκατάσταση

Was this article helpful?

Related Articles