Αδέσποτα ζώα, βοήθεια σε γατάκια και σκυλάκια

Καλωσορίσατε στη YouBeHero! Εδώ μπορείτε να βρείτε φιλοζωικές οργανώσεις και να υποστηρίξετε το έργο τους μέσω των αγορών σας. Μερικά παραδείγματα ανά την Ελλάδα: 

  • Ο Σύλλογος «Κιβωτός Μυτιλήνης» συνεισφέρει στη φροντίδα ζώων που βρίσκονται σε ανάγκη, είναι αδέσποτα ή εγκαταλελειμμένα. 

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6987 84 90 63. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected]

  • Η «Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης» βοηθάει όσο το δυνατόν πιο πολλούς σκύλους και γάτες στο Δήμο Ηλιούπολης, και όχι μόνο, να βρουν όλα αυτά που έχασαν: τη φροντίδα, την προσοχή και την αγάπη από τους ανθρώπους.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 697 613 1680. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected]

  • Το Σωματείο «SCARS» πραγματοποιεί καθημερινά ένα σημαντικό έργο για την προστασία και την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected]

H YouBeHero είναι ένας δωρεάν και εύκολος τρόπος για να συλλέγετε δωρεές προς την αγαπημένη σας οργάνωση. Για κάθε αγορά που κάνετε μέσω της πλατφόρμας προκύπτει μια προμήθεια, την οποία έπειτα αποδίδει το eshop στη YouBeHero. Έτσι, συμβάλλετε στο στόχο της οργάνωσης χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, εύκολα και γρήγορα, ενώ παράλληλα ενημερώνεστε για το έργο και τις δράσεις. 

Αναζητήστε τις Φιλοζωικές Οργανώσεις που συνεργάζονται με την YouBeHero μέσα από τη σελίδα των οργανώσεων στην πλατφόρμα. 

Ακολούθως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα Υποκατηγορίας και Τοποθεσίας για ακόμα πιο εύκολη αναζήτηση.  

Was this article helpful?

Related Articles