Μητέρα μόνη με παιδιά χρειάζεται στήριξη

Καλωσορίσατε στη YouBeHero! Εδώ μπορείτε να βρείτε ανθρωποκεντρικές οργανώσεις. Μερικά παραδείγματα ανά την Ελλάδα: 

  • Ο Σύλλογος «Αγκαλιά»  έχει δράσεις, κοινωνικά προγράμματα καθώς και προγράμματα ψυχολογικής υποστήριξης που βοηθούν έμπρακτα τις μητέρες που έχουν ανάγκη. 

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι στο 210 88 28 788 (επιλέξτε 1 για να μιλήσετε με την κοινωνική του υπηρεσία). Μπορείτε να επικοινωνήσετε και ηλεκτρονικά μέσω της αντίστοιχης Φόρμας Επικοινωνίας

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210 7215901, ενώ μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα και ηλεκτρονικά μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας.

  • Το «Φωτεινό Αστέρι» παρέχει υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης με στόχο την κοινωνική ενσωμάτωση των οικογενειών. 

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2611 – 104.324 και 6981 – 044.800. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected].

  • Η Οργάνωση «Πνοή Ελπίδας» βοηθάει προσφέροντας δέματα ελπίδας έτσι ώστε να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες οικογενειών και μεμονωμένων περιστατικών καθώς και συλλόγων και άλλων φορέων.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2310 462742, και 6945 589654. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected]

  • Η οργάνωση «CHEERing» βοηθάει πρόσφυγες, εστιάζοντας σε μητέρες με παιδιά, ώστε να βελτιώσουν τη ποιότητα ζωή τους και να νιώθουν ασφαλείς, στη χώρα μας. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οργάνωση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected].

Η YouBeHero είναι ένας δωρεάν και εύκολος τρόπος για να συλλέγετε δωρεές προς την αγαπημένη σας οργάνωση. Για κάθε αγορά που κάνετε μέσω της πλατφόρμας προκύπτει μια προμήθεια, την οποία έπειτα αποδίδει το eshop στη YouBeHero. Έτσι, συμβάλλετε στο στόχο της οργάνωσης χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, εύκολα και γρήγορα, ενώ παράλληλα ενημερώνεστε για το έργο και τις δράσεις. 

Αναζητήστε τις Ανθρωποκεντρικές Οργανώσεις που συνεργάζονται με την YouBeHero μέσα από τη σελίδα των οργανώσεων στην πλατφόρμα. 

Ακολούθως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα Υποκατηγορίας και Τοποθεσίας για ακόμα πιο εύκολη αναζήτηση.  

Was this article helpful?

Related Articles